TERRASSEN & OPRITTEN

Uiteenlopende mogelijkheden voor uw terras en oprit

Maak de omgeving rond uw woning of kantoor perfect toegankelijk en laat professionele kassei- of klinkerwerken uitvoeren. AKW Projects gaat aan de slag met de meest uiteenlopende soorten van verharding voor de aanleg van uw terrassen en opritten. 

Advies op maat

Vanuit Ramsel komt zelfwerkend patroon Manuel Budts naar uw adres in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg om u uitgebreid advies op maat te geven. Welke steen of kassei past het best bij uw landelijke of moderne bouwstijl? Hoe groot wenst u uw oprit te maken? Is het terras naar de zon georiënteerd? Vakmannen als Manuel Budts houden met werkelijk alles rekening tijdens het uitvoeren van uw project. 

Diverse materialen

Bij het aanleggen van de verhardingen kunt u kiezen uit verschillende soorten materialen. Ga na welk materiaal het best bij uw woning past en geef ons meteen uw voorkeur door zodat wij aan de slag kunnen gaan. Eén van onze troeven is dat we met alle materialen aan de slag kunnen gaan. We leggen onder andere:

 • kasseien
 • platines
 • klinkers
 • mozaïek
 • kleiklinkers
 • boordstenen
 • buitenvloeren
 • dolomiet
 • tegels
 • … 


  Nieuw aanleggen of vernieuwen

  We leggen uiteraard nieuwe opritten en terrassen aan, maar wie zijn bestaande en verouderde verharding wil laten heraanleggen, is eveneens welkom in onze zaak in Ramsel. In dat geval worden de oude klinkers uitgebroken en worden nieuwe klinkers voorzien. Al onze werken gaan steeds gepaard met voorbereidende grondwerken. 

  Opritten in diverse stijlen

  De keuzemogelijkheden wat betreft de stijlen waarvoor u kunt kiezen en de materialen die u kunt selecteren, zijn erg uitgebreid. Zo kunt u onder andere gaan voor natuursteen, voor platines, voor kasseien, voor kleiklinkers of voor beton. We geven u graag advies over de voor- en nadelen van alle soorten materialen zodat u een gerichte keuze kunt maken. 

  Ontwerp met gericht advies

  We gaan steeds grondig te werk. Onze vaklui komen bij u langs om de nodige opmetingen te doen en samen uw wensen en verwachtingen te bespreken. Vervolgens werken we een voorstel uit dat past bij uw woning of bedrijfspand, en daarna voeren we de besproken stappen uit van a tot z. 

  Voorbereidende werken en piekfijne nazorg

  Gaat u akkoord met het ontwerp en de gekozen materialen? Mooi! Dan gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de werken. Bij AKW Projects zorgen we voor een complete aanleg en ook nemen we alle nodige voorbereidende grondwerken voor onze rekening. In de uitvoering van onze werken staat kwaliteit steeds voorop. Wij gaan voor een duurzaam eindresultaat dat de tand des tijds hoe dan ook zal doorstaan. Vertrouw op de deskundige vakmannen van AKW Projects en maak zo uw tuin klaar voor spetterende feestjes, barbecues of andere (zomerse) aangelegenheden! 

  Contact

  Maak een afspraak met AKW Projects voor de aanleg van uw terrassen en opritten. In Ramsel en omgeving staan we bekend om onze verfijnde afwerking van zowel kleine als grote projecten.