KASSEIWERKEN 

Kasseiwerken met een stevige ondergrond

Kasseien vormen een tijdloze maar vooral authentieke verharding voor de aanleg van uw terrassen en opritten. Het materiaal gaat samen met uiteenlopende bouwstijlen en het is zeer duurzaam. 

Om van deze troeven te genieten, schakelt u een ervaringsdeskundige zoals AKW Projects uit Ramsel in. Wij zijn gespecialiseerd in alle mogelijke klinkerwerken, gaande van het voorzien van kleine paadjes tot het aanleggen van opritten of terrassen. U kunt ervan op aan dat we steeds de meest kwaliteitsvolle materialen gebruiken, en dat aan correcte prijzen. 

Duurzame oplossing volgens uw stijl

Met de nodige ervaring en deskundigheid gaat onze ploeg aan de slag met grondige voorbereidingswerken zodat u later zeker bent van een duurzaam resultaat waarvan u nog lang geniet zult hebben. Heeft u zelf al wat ideeën opgedaan? Deel ze dan gerust met ons. Wilt u zich liever laten begeleiden opdat uw klinkers zeker bij de stijl van uw woning zouden passen? Reken dan op het deskundige advies van AKW Projects. 

Onderhoudsvriendelijk en esthetische meerwaarde

Er zijn verschillende redenen om te opteren voor kasseien wanneer u uw oprit, tuinpad of terras wil aanleggen. Zo zijn het onderhoudsvriendelijke karakter en de esthetische meerwaarde twee pluspunten die van kasseien een dankbaar materiaal maken. 

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten en types van kasseien die AKW Projects voor u kan leggen. Eerst en vooral kiest u voor een kleine of een grote soort kassei, of u kiest voor beiden en u opteert voor afwisseling zodat de kleine klinkers voor een mozaïek zorgen. Verder hebben we bij AKW Projects ook natuurlijke en afgezaagde kasseien in ons gamma. 

Aanleg en afwerking

Voor de kasseiwerken in de ruimere omgeving van Ramsel stelt onze firma u graag een totaalaanpak voor. Met gerichte grondwerken wordt de ondergrond perfect klaar gelegd om de aanleg aan te vangen. De volledige oppervlakte wordt voorzien van een egale verharding inclusief een nauwkeurige afwerking zoals het plaatsen van boordstenen. 

Contact

Heeft u kasseien, klinkers of een ander materiaal nodig? Dan is AKW Projects uw ideale partner. Neem vandaag nog contact op met ons. Wij helpen u graag verder.