Afsluitingen en omheiningen

Privacy en afsluitingen

Na uw nieuw aangelegd terras en propere oprit, ontbreekt er nog iets om echt tot rust te komen in de tuin: het plaatsen van afsluitingen. Deze constructies zorgen niet alleen voor welgekomen privacy, maar dragen eveneens bij tot uw veiligheid. AKW Projects plaatst afsluitingen en omheiningen in hout of met draad. 

Geef gerust aan wat uw verwachtingen zijn zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan voor u. 

Houten tuinschermen bieden tal van voordelen: ze zijn stevig, vragen weinig onderhoud en kunnen makkelijk geschilderd worden. U bepaalt dus zelf de look en feel van uw tuinafsluiting. Heeft u liever gevlochten tuinafsluitingen? Ook dergelijke omheiningen bieden bescherming tegen inkijk en kunnen door AKW Projects geplaatst worden.

Als u opteert voor een simpelere afsluiting, dan kunt u kiezen voor een standaard draadafsluiting. Draadafsluitingen zijn ideaal indien u uw omheining wilt laten begroeien, bijvoorbeeld met klimop. Op die manier beschermt u uw privacy nog beter. Om te vermijden dat uw huisdier ontsnapt en om bestand te zijn tegen zware weersomstandigheden, kunnen we voor extra beveiliging zorgen door betonplaten te plaatsen als verankering van de omheining in de grond. 

Contact

Neem contact op met AKW Projects voor uw houten tuinomheiningen of draadafsluitingen. De zaakvoerder komt na het maken van een afspraak naar u toe om samen met u uw wensen en verwachtingen te bespreken.