KLINKERWERKEN

Alle mogelijkheden met klinkerwerken bij AKW Projects

Ontvang uw gasten met stijl dankzij een toegankelijke oprit eventueel in combinatie met een zalig terras. Dergelijke realisaties zijn mogelijk met het toepassen van vakkundige klinkerwerken. 

In Ramsel en omstreken doet u hiervoor beroep op AKW Project. Deze vakmannen bieden u een feilloze service aan voor prachtige kassei- en klinkerwerken aan de buitenomgeving van uw gebouw. 

Volledige aanpak

Net als bij kasseiwerken voorziet AKW Projects in een volledige aanpak zodat u snel van uw nieuw aangelegd terras of piekfijne oprit kunt genieten. Oude verhardingen worden opgebroken en met grondwerken wordt de ondergrond perfect aangelegd voor het plaatsen van de klinkers. Op die manier ervaart u kwaliteitsvolle resultaten voor uw terrassen en opritten. Een kwalitatieve, efficiënte en veilige uitvoering van al uw werken, dat is waar we bij AKW Projects telkens opnieuw voor gaan. 

Alle stijlen

Woont u in een landelijke woning of wilt u een strakke oprit naar uw modern kantoor? De keuze van de materialen zorgt hoe dan ook voor een meerwaarde. AKW Projects werkt daarom met alle soorten, vormen en kleuren van klinkers. Zwarte, rode, getrommelde, grijze, dolomiet of arduin; het zijn maar enkele van de vele eigenschappen die onze klinkers kunnen hebben. Wij slagen er steeds in een perfecte afwerking te garanderen door steevast gebruik te maken van modern materiaal en de nieuwste technieken, en dat aan voordelige prijzen. 

Op uw maat

Uw aannemer zal steeds een project uitwerken op maat van uw wensen en budget. Dit betekent dat er tijdens de klinkerwerken bijvoorbeeld gebruik kan worden gemaakt van andere materialen om de gewenste variatie te creëren. Denk maar aan kasseien, mozaïek, vloertegels of platines. 

Contact

Twijfel geen moment wanneer er klinkers, kasseien of andere types van vloeren moeten worden gelegd en neem contact op met AKW Projects. De zaakvoerder komt na het maken van een afspraak naar u toe voor grondige besprekingen van de nakende werken.