GRONDWERKEN

Veelzijdige grondwerken voor uiteenlopende projecten

Tuinen, rioleringen, terrassen en opritten; veel projecten beginnen met het uitvoeren van graaf- en grondwerken. Wanneer de ondergrond perfect is aangelegd, verlopen de werken nadien veel vlotter. Daarom is AKW Projects uw partner voor het uitvoeren van dit grondverzet in de ruime regio van Ramsel. 

Grond egaliseren

Een veel toegepaste job bij graafwerken is het egaliseren van gronden. Dit is nodig om bijvoorbeeld een perceel bouwrijp te maken of om tuinen in orde te brengen voor de aanplantingen. Aannemer AKW Projects beschikt over het ideale materiaal en werktuigen om deze grondwerken in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg waar te maken. 

Bouwputten uitgraven

Ook voor het uitgraven van kleine bouwputten kunt u een beroep doen op AKW Projects. Met het graven van bouwputten voor bijvoorbeeld de garage, een aanbouw of een tuinhuis, zullen de metsers op een goed georganiseerde en overzichtelijke werf aan de slag kunnen gaan. 

Terrassen en opritten

Het grondverzet komt eveneens van pas bij de klinker- en kasseiwerken bij de aanleg van opritten en terrassen. De grond wordt mooi geëgaliseerd terwijl ook de rioleringen worden gelegd die onder de verharding moeten komen. Bij AKW Projects geniet u met andere woorden van een handig totaalpakket aangezien u uw nieuwe oprit en terras door slechts één aannemer kunt laten verwezenlijken. 

Contact

Laat diverse werken op de juiste manier aanvatten dankzij de grond- en graafwerken van AKW Projects. Contacteer ons en vraag naar de efficiënte service waarbij zowel de rioleringen, de ondergrond als de kasseien of klinkers van uw terras en oprit door één ervaren vakman worden gelegd.