KARWEIWERKEN

Vloer- en tegelwerken tot afspanningen plaatsen

Vloeren in een nieuwbouw en meteen uw tuin laten inrichten met een terras of een oprit; deze combinatie kan eenvoudig worden verwezenlijkt door AKW Projects uit Ramsel. 

Wij bieden u een brede waaier van diensten aan die van pas komen voor binnen en buiten, en zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovaties. 

Vloeren en betegelen

Niet alleen in uw tuin, maar ook in uw woning zelf kunt u weldra genieten van egale vloeren en strakke betegelde muren. De vloer- en tegelwerken verlopen met dezelfde kwaliteitsvolle service en hoogstaande afwerkingsgraad als buiten. Kies uw favoriete tegels voor binnen zodat het vloeren kan aanvatten. 

Grondverzet en metselen

Naast de kassei- en klinkerwerken komt AKW Projects ook graag tot bij u voor het uitvoeren van beperkte metselwerken. De garage naast uw woning of het tuinhuis in de tuin worden gebouwd en tijdens hetzelfde project voorzien we meteen uw rioleringen. Op die manier garanderen we een professionele plaatsing van uw vloeren. 

Contact

Haal de sterke kwaliteit van de verhardingen voor uw terras en oprit ook naar binnen met vloer- en tegelwerken. Uw ideale aannemer hiervoor in Ramsel en omstreken, is AKW Projects. Neem gerust contact op voor meer informatie.